Шановний експортере!
Вже наступної п'ятниці відбудеться освітній захід "Export Talks: Як експортувати до США", який проводиться в рамках торговельної місії до США для виробників снеків, інгредієнтів та обладнання для виробництва снеків, а також кондитерських виробів. Офіс з просування експорту України запрошує Вас взяти участь у семінарі, під час якого Ви зможете дізнатись про особливості ведення бізнесу в США, регуляторні бар'єри, підготовку до експорту та інше.
|
|
Як експортувати до США
21 лютого 2020 року
|
|
Освітній захід організовується Радою з питань експорту продовольства спільно з Офісом з Просування Експорту України за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».
|
|
Мета заходу:
Представити огляд ринку США та торгові можливості, наявні на ньому, для вітчизняних виробників . Також спільно з експертами озйомимось з основними трендами американського ринку у харчовій галузі, висвітлимо питання ризиків та бар'єрів, з якими можуть зіткнутися підприємці під час закордонної експансії.
|
|
Освітній семінар організовуєтсья для:
- виробників снеків;
- виробників інгредієнтів для снеків;
- виробників обладнання для виробництва снеків;
- виробників кондитерських виробів;
- представників інших суміжних галузей харчової промисловості.
|
|
Під час семінару Ви дізнаєтесь про наступне:
- поточний стан внутрішнього ринку (основні гравці, тренди тощо);
- ефективний вихід на ринок США;
- культурні особливості;
- можливості для українських експортерів на ринку США;
- харчове законодавство та системи контролю імпортного продовольства в США;
- принципи взаємодії з FDA USA;
- розбіжності у підході до радіаційного, мікробіологічного та фітосанітарного контролю та багато іншого.
|
|
Дата, час та місце проведення заходу:
Дата: 21 лютого 2020 року Місце: INVERIA flow space, Київ, вул. Володимирська 49А Початок: 14:00 (реєстрація з 13:30) Завершення заходу: 17:30
Робочі мови заходу: українська та англійська.
Реєструйтесь вже зараз, адже кількість місць обмежена!
|
|
УЧАСТЬ У ЗАХОДІ БЕЗКОШТОВНА!
|
|
Підтвердження Вашої участі ви отримаєте до 20 лютого включно на вказану в реєстраційній формі електронну пошту. Заявки на участь у заході, отримані після завершення реєстрації, розглядатися не будуть .
|
|
Реєстрація триває до 16:00, 20 лютого 2020 року включно.
|
|
ДО ЗАВЕРШЕННЯ РЕЄСТРАЦІЇ ЗАЛИШИЛОСЯ
|
|
|
|
ДНІ |
|
ГОДИНИ |
|
ХВИЛИНИ |
|
СЕКУНДИ |
|
|
|
Душан Кулька (Dusan Kulka)
Лідер групи з просування експорту "Програми конкурентоспроможної економіки USAID" (CEP)
Душан Кулька відкриватиме захід з вітальним словом та розповість про можливості "Програми конкурентоспроможної економіки USAID" (CEP) для українських компаній.
|
|
Лен Ла Вардера (Len La Vardera)
Партнер консалтингової компанії “La Vardera & Associates” (США)
Бізнес-консультант зі США, експерт з інтернаціоналізації компаній, міжнародної торгівлі, маркетингу, концептуальних та стратегічних продажів.
Лен Ла Вардера розповість про особливості експорту та ведення бізнесу в США, його регулювання та оподаткування, культурні особливості локального ринку.
|
|
Денис Красніков
Віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців. Куратор Центру підтримки експорту при УСПП
Експерт з міжнародної торгівлі. Має значний досвід просування українських товарів на ринках США, Європейського Союзу та інших країн.
Денис Красніков представись огляд шляхів ефективного виходу на ринок США для українських експортерів.
|
|
Ольга Гвоздьова
Начальник Відділу аналітики Офісу з просування експорту України
Очолює відділ аналітики Офіс з просування експорту (EPO), який допомагає експортерам у визначенні перспективних країн для експорту їх товарів, дослідженні ринків та визначенні вимог та бар’єрів на міжнародних ринках.
Ольга Гвоздьова розповість про основні тенденції в економіці США, торгівлі снеками та кондитерськими виробами, а також тенденції на внутрішньому ринку снеків США.
|
|
Богдан Шаповал
Генеральний директор Ради з питань експорту продовольства (UFEB)
Учасник Ради з міжнародної торгівлі при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.
Богдан Шаповал прозповість про особливості ввозу харчових продуктів до США, принципи взаємодії з FDA USA, розбіжності у підході до радіаційного, мікробіологічного та фітосанітарного контролю.
|
|
|