Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів»

16-17 травня цього року представники департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської облдержадміністрації  взяли участь в Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів» організованої Житомирським національним агроекологічним університетом. 

Про стан та перспективи розвитку галузі тваринництва Житомирської області доповіла головний спеціаліст відділу сільськогосподарської та продовольчої політики Кухарчук Лариса.

Обговорені питання :

- розвитку м’ясного та молочного скотарства

- технологічні аспекти вирощування молодняку сільськогосподарської птиці

- способи поліпшення репродуктивних показників тварин

- раціональне використання медоносних угідь Житомирщини

- вимоги до технологічного процесу впровадження системи НАССР


Розробка веб-сайту