16-17 травня цього року представники департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської облдержадміністрації взяли участь в Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів» організованої Житомирським національним агроекологічним університетом.
Про стан та перспективи розвитку галузі тваринництва Житомирської області доповіла головний спеціаліст відділу сільськогосподарської та продовольчої політики Кухарчук Лариса.
Обговорені питання :
- розвитку м’ясного та молочного скотарства
- технологічні аспекти вирощування молодняку сільськогосподарської птиці
- способи поліпшення репродуктивних показників тварин
- раціональне використання медоносних угідь Житомирщини
- вимоги до технологічного процесу впровадження системи НАССР