Відбулася нарада щодо питань програми Уряду про стимулювання експорту

30 вересня 2020 року в Житомирі на території АТ «Житомирський маслозавод» відбулася нарада щодо питань програми Уряду про стимулювання експорту для представників підприємств-експортерів Житомирського регіону під головуванням заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Олександра Романішина.

У нараді взяли участь перший заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Володимир Федоренко, директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики обласної державної адміністрації Наталія Арендарчук, начальник юридичного управління ПАТ «Експортно-кредитне агентство» Богдан Бровченко, керівники найбільших підприємств-експортерів Житомирської області, а також представники райдержадміністрацій та ОТГ в режимі онлайн.

У рамках засідання учасники мали змогу долучились до дискусії й озвучити проблемні питання у сфері зовнішньої торгівлі та отримати відповіді від заступника міністра щодо можливих шляхів їх вирішення. Крім того, представники підприємств налагодили прямі контакти з представником Експортно-кредитного агентства.


Розробка веб-сайту