До уваги суб’єктів господарювання!!! Відбудеться комплексний виставковий захід на території Міжнародного виставкового центру

Інформуємо, що за інформацією керівництва Міжнародного виставкового центру з 27 по 30 квітня 2021 року на території Міжнародного виставкового центру за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15 (ст. метро "Лівобережна", павільйон З, вхід З-A) відбудеться комплексний виставковий захід, який поєднує виставки:

ХІП Міжнародну спеціалізовану виставку “КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК” (машинобудування, металургія, литво, металообробка, інструмент, засоби промислової автоматизації та інше);

ХНІ Міжнародну спеціалізовану виставку “PlastExpoUA” (технології і обладнання для виробництва і переробки полімерів);

НІ Міжнародну спеціалізовану виставку “Лак&Фарба Expo UA” (лакофарбові покриття та матеріали, сировина, обладнання та технології для їх виробництва, обробка поверхні, тара і упаковка):

V Міжнародну спеціалізовану виставку “Addit Expo 3D” (технології, обладнання і матеріали для адитивного виробництва і 3D друку).

Захід є важливою подією, з якої починається виставковий сезон власних промислових виставок Міжнародного виставкового центру.

Головна мета виставкових проектів – демонстрація найкращих досягнень науки, техніки і технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України.

Доповненням виставкової експозиції стане актуальна для представлених галузей ділова програма (конференції, семінари, презентації), спрямована на підвищення конкурентоспроможності продукції та задоволення потреб споживачів.

 

Серед основних заходів:

Відкрита дискусійна платформа «Циркулярні технології в полімерній індустрії»

Вдруге в рамках заходу відбудеться міжнародний бізнес-форум для фахівців в області поліуретанів PU FEST_UKRAINE 2021. На бізнес-форумі ви зможете ознайомитися з новітніми технологіями та матеріалами, а також дізнатися, яке обладнання для виробництва і переробки поліуретанів займе провідні позиції на ринку в майбутньому.

З інформацією щодо складу учасників та заходів ділової програми можпа ознайомитися на офіційному веб-сайті: www.iec-expo.com.ua.

Додаткову інформацію можна отримати в Міжнародному виставковому центрі за адресою: 02002, м. Київ, Броварський пр-т, 15, тел./факс: (044) 201-11-65, 201-11-56, 201-11-58, e-mail: plast@iec-expo.com.ua


Розробка веб-сайту