Житомирщина на АГРО-2021

Сьогодні, 08 червня 2021 року відбулося урочисте відкриття 33-ї Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» за участю Міністра аграрної політики та продовольства України Романа ЛЕЩЕНКА.

АГРО вже декілька років поспіль стає найважливішою подією агропромислового сектору України, в рамках якого відбувається демонстрація галузевих досягнень: новітніх технологій, інноваційних рішень, новинок сільськогосподарської техніки та устаткування, високопродуктивних порід свійських тварин тощо.

Житомирську область на АГРО-2021 презентували заступник голови облдержадміністрації Віктор ГРАДІВСЬКИЙ та директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Наталія АРЕНДАРЧУК.

Житомирщина щороку представляє експозицію області, висвітлюючи найкращий досвід сільського господарства регіону, досягнення харчової та переробної промисловості, приклади успішного фермерства, 2021 рік не є виключенням.

Концепція банерів та виставкової продукції зосереджує увагу на трьох основних напрямках роботи агропромислового сектору області: органіка, садівництво та успішне мале фермерство, в кожному з яких область має значні успіхи.

Виставка триватиме до 11 червня 2021 року на головній державній виставковій арені НК «Експоцентр України» за адресою: м. Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ).

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики запрошує всіх бажаючих відвідати захід та ознайомитися з експозицією регіону.


Розробка веб-сайту