«Державна та обласна підтримка сільськогосподарських товаровиробників і господарств населення у 2021 році, вдосконалення управління та дерегуляція у сфері земельних відносин в рамках земельної реформи»

У рамках співпраці органів виконавчої влади з територіальними громадами та суб’єктами господарювання з питань реалізації агарної політики Департаментом агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації спільно з Головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області організовано проведення в районних державних адміністраціях інформаційно-консультативних семінарів  на тему: «Державна та обласна  підтримка сільськогосподарських товаровиробників і господарств населення у 2021 році, вдосконалення управління та дерегуляція у сфері земельних відносин в рамках земельної реформи».

Інформаційно-консультативний семінар проведено 22 червня 2021 року в Овруцькій міській раді за участі старост Оруцької міської ради та суб’єктів господарювання, які проводять діяльність на території Овруцької громади.

24 червня 2021 року семінар проведено в Новоград-Волинській райдержадміністрації. Учасниками семінару були голови Новоград-Волинської міської ради, сільських і селищних рад району та керівники сільськогосподарських підприємств, які здійснюють діяльність на території Новоград-Волинського району.

Директор департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Наталія Арендарчук та заступник директора-начальник управління агропромислового комплексу Ніна Добринська ознайомили учасників семінарів із напрямками підтримки сільського господарства коштами державного та обласного бюджетів та механізмами використання коштів суб’єктами господарювання і господарствами населення.

Начальник державного геодезичного нагляду Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Володимир Руднік надав роз’яснення щодо діючого земельного законодавства та повноваження органів місцевого самоврядування в їхній діяльності в сфері земельних відносин.


Розробка веб-сайту