У першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця.

У першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця.

З метою відзначення кращих суб’єктів підприємництва Житомирщини було видано розпорядження голови облдержадміністрації від 12.07.2021 № 439 «Про організацію заходів з відзначення кращих суб’єктів господарювання з нагоди Дня підприємця».

12 серпня 2021 року в приміщенні прес-центру обласної ради відбулось засідання обласного організаційного комітету для відзначення для відзначення  «Кращий суб’єкт малого підприємництва» та «Кращий суб’єкт середнього підприємництва» на якому розглянуто понад 60 пропозицій від райдержадміністрацій,  з урахуванням пропозицій громадських організацій, об’єднань підприємців, установ та організацій, з описом їх досягнень у відповідній сфері бізнесу, внеску в соціально-економічний розвиток району, міста, соціальної відповідальності тощо. На розгляд оргкомітету було запропоновано підприємства в різних галузях економіки, зокрема: сільське господарство, добувна, переробна, торгівля, лісове господарство та інші.

При оцінюванні до уваги приймалися показники фінансово-господарської діяльності суб’єктів господарювання, їх інвестиційний, інноваційний розвиток, соціальна ініціатива суб’єктів підприємництва, надана благодійна допомога підприємством тощо.


Розробка веб-сайту