«Підтримка розвитку підприємництва та конкурентоспроможності українських регіонів».

В Україні стартувала реалізація нового проєкту Польської Допомоги задля Розвитку «Підтримка розвитку підприємництва та конкурентоспроможності українських регіонів».
Проєкт відбудеться в Україні протягом 2021-2023 р.р. Міністерство Фондів і Регіональної Політики Республіки Польща разом з Польською Агенцією з Розвитку Підприємництва (ПАРП) та Польською Агенцією Інвестицій і Торгівлі (ПАІТ), а також Фундацією Фонд Співпраці (ФФС).
Проєкт співфінансується в рамках програми Польської Допомоги задля Розвитку Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща.
Перший проєктний захід Польської Агенції з Розвитку Підприємництва – вебінар на тему «Пітчінг. Як правильно представити бізнес-проєкт», який відбудеться у форматі онлайн на платформі MS Teams 25 серпня 2021 року з 10:00-15:00 год.
Для участі у даному вебінарі стартап-проєктам необхідно зареєструватися шляхом надіслання на електронну адресу Польської Агенції з Розвитку Підприємництва agata_karcz@parp.gov.pl наступної інформації англійською мовою:
• назва компанії
• контактна електронна адреса та, за можливості, інтернет-сайт компанії
• короткий опис діяльності компанії
Реєстрація триватиме до 12:00 год. 20 серпня 2021 р. або до моменту формування максимально можливої групи учасників.
Захід відбуватиметься англійською мовою. Посилання для участі у вебінарі отримають усі зареєстровані учасники.

Розробка веб-сайту