«Податкова реформа, бюджет-2022, викуп с.г. угідь, Е-лікарняні та Е-трудові, нова ТТН і зарплатна звітність, габаритно-вантажні штрафи»

29.11.2021 року Департаментом агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації спільно із Центром професійних бухгалтерів проведено 29 листопада 2021 року   навчальний семінар для бухгалтерів сільськогосподарських підприємств на тему : «Податкова реформа, бюджет-2022, викуп с.г. угідь, Е-лікарняні та Е-трудові, нова ТТН і зарплатна звітність, габаритно-вантажні штрафи».

Спікери семінару Ніна Добринська – заступник директора Департаменту та Володимир Метелиця – директор Центру професійних бухгалтерів роз’яснили учасникам семінару  актуальні питання у сфері оренди та ринку землі, податкового і трудового законодавства, механізми підтримки агросектору коштами обласного та державного бюджетів.

 Учасники семінару отримали довідник бухгалтера «Податкова реформа, бюджет-2022, викуп с.г. угідь, Е-лікарняні та Е-трудові, нова ТТН і зарплатна звітність, габаритно-вантажні штрафи» та спеціальний випуск готових рішень «Придбання с.г. ділянок, оренда плата за землю, відповіді органам ДПС, облік пального, складське господарство» № 5/2021.


Розробка веб-сайту