Семінар з питань ДПП для представників громадянського суспільства, засобів масової інформації та органів місцевого самоврядування

10 грудня відбудеться семінар з питань ДПП для представників громадянського суспільства, засобів масової інформації та органів місцевого самоврядування.

Подія буде проходити в рамках проекту Світового банку «Посилення використання державно-приватного партнерства шляхом кращого управління державними капітальними інвестиціями в Україні». Проект Світового банку реалізується починаючи з листопада 2019 року за рахунок Цільового фонду Світового банку «Добре врядування та реформування інвестиційного клімату» (GGICR) за підтримки Уряду Великобританії.

Під час семінару учасникам буде презентована інформація на тему «Потенціал державно-приватного партнерства для підвищення якості життя в Україні». Серед доповідачів будуть представники Міністерства економіки України та Світового Банку. 

Довідково:

Нагадуємо, що 21 липня, відбувся вебінар, організований Світовим банком спільно з Посольством Великої Британії та Міністерством економіки України й Агенцією ДПП, на якому були представлені результати реалізації першої фази зазначеного проекту Світового Банку. 

Важливим результатом реалізації першої фази даного проекту є посилення інституційної спроможності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в частині ініціації, підготовки та реалізації проектів ДПП.

Ви можете ознайомитись з порядком денним семінару що буде проходити 10 грудня, завантаживши його за наступним посиланням: Порядок денний.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ


Розробка веб-сайту