Онлайн нарада Міністерства агарної політики та продовольства України спільно із Держгеокастром України

15 грудня 2021 року Наталія Арендарчук директор та спеціалісти Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики взяли участь у щотижневій онлайн нараді  Міністерства агарної політики та продовольства України організованій спільно із Держгеокастром України.

У  рамках продовження реалізації земельної реформи  на порядок денний наради  були винесені питання щодо організації проведення робіт по інвентаризації земель державної власності та стан затвердження обласними державними адміністраціями технічної документації із землеустрою.

У ході обговорення загальних питань Тарас Висоцький - перший заступник Міністра агарної політики та продовольства проінформував про завершення проведення комісій мінагрополітики по розподілу коштів державного бюджету у 2021 році. Він окремо зазначив, що затверджена державна бюджетна підтримка агропромислового комплексу на поточний рік  у сумі 4,4 млрд грн буде освоєна, на даний час завершується спрямування коштів сільськогосподарським товаровиробникам.


Розробка веб-сайту