Відбувся семінар на тему: «Використання ПРРО/РРО підприємцями на спрощеній системі оподаткування»

Сьогодні, 25.01.2022 відбувся семінар на тему: «Використання ПРРО/РРО підприємцями на спрощеній системі оподаткування» для суб’єктів підприємницької діяльності області.

Співорганізаторами заходу виступили Департамент агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації, Головне управління ДПС у Житомирській області, Громадська рада при ГУ ДПС у Житомирській області та МВ ВГО АППУ в м. Житомирі.

Учасникам семінару розповіли про актуальні питання з податкового законодавства та новації, які запроваджуються з введенням в дію законів України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг і «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг».

Також під час семінару підприємці області мали змогу отримати роз’яснення щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій, необхідну інформацію про формування податкової звітності.


Розробка веб-сайту