Відбулася відеоконференція з представниками Української Ради Бізнесу

Сьогодні 16.02.2022 відбулася відеоконференція з представниками територіальних громад області, структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрацій області на тему: «Можливості реалізації проєктів зі значними інвестиціями у Житомирській області», співорганізаторами якої виступили Департамент агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації та Українська Рада Бізнесу.

Під час заходу представники Української Ради Бізнесу презентували свої інвестиційні пропозиції та проєкти для реалізації на території області у галузі освіти, земельних відносин, розвитку публічних послуг, транспорту, переробки відходів, енергетики та безпеки.

Участь у конференції взяли понад 60 представників територіальних громад, райдержадміністрацій, структурних підрозділів облдержадміністрації та представників відповідних сегментів бізнесу.

Довідково. Українська Рада Бізнесу (УРБ) — це об’єднання асоціацій українського бізнесу, утворене з метою сприяння сталому економічному розвитку країни, побудові суспільства «з відкритим доступом», взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування у процесах законотворення в Україні, реалізації державної політики у податковій, бюджетній та фінансовій сферах, роботи над завданнями створення інклюзивних економічних та політичних інститутів. На цей час до складу УРБ входить 98 бізнес-асоціації малого та середнього бізнесу з 15 галузей економіки.


Розробка веб-сайту