Засідання робочої групи

10 жовтня поточного року у Департаменті агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної військової адміністрації відбулося засідання робочої групи з розроблення Програми розвитку галузі рибного господарства Житомирської області на 2024-2030 роки.

 Участь у заході взяв заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктор ГРАДІВСЬКИЙ, який відмітив значні перспективи нашого регіону у розвитку рибної галузі. Директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Наталія АРЕНДАРЧУК презентувала членам робочої групи відповідно до розпорядження начальника ОВА від 09.08.2023 № 370 проєкт майбутньої Програми розвитку галузі рибного господарства.

У режимі онлайн до заходу долучилися представники органів місцевого самоврядування області, які висловили свої пропозиції до майбутньої Програми.

У ході обговорення було визначено основні проблеми галузі рибного господарства області та окреслено шляхи їх вирішення. Робота над розробленням регіональної Програми розвитку галузі рибного господарства Житомирської області на період до 2030 року триває.


Розробка веб-сайту