Робоча нарада з питань тваринництва у Хмельницькому

Директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Наталія АРЕНДАРЧУК взяла участь у робочій нараді з питань розвитку галузі тваринництва у м. Хмельницькому, організованій Міністерством аграрної політики та продовольства України за участю керівників та спеціалістів галузевих підрозділів з питань агропромислового комплексу Вінницької, Тернопільської, Чернівецької військових адміністрацій.

Основними питаннями, які обговорювали учасники заходу, були: причини стрімкого зменшення поголів’я ВРХ, яке спостерігається протягом двох років та  перспективи розвитку галузі тваринництва України.

Порядок денний наради складався із двох частин: пленарної, яка відбулася в студії селекторних нарад Хмельницької ОВА, де крім зазначених вище представників були підключені учасники з 18 областей в студіях селекторного зв’язку на місцях та практичної з виїздом в господарства області – ФГ «Маїсс» та СТОВ «Волиця» Хмельницького району.

Всі присутні мали можливість ознайомитися з доповідями щодо стану тваринництва по регіонах України та  пересвідчитись в перспективності розвитку молочного скотарства.


Розробка веб-сайту