ЄС та Німеччина надають 100 грантів українським підприємствам з експортним потенціалом та інноваційними ідеями

У межах ініціативи EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини, мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 тис. євро кожен для відновлення, розвитку та стійкості у часи війни.
Грантовий конкурс проводиться у межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських ММСП, а також підтримку інновацій та експорту.
Подати заявку на отримання гранту можна через сайт http://100grants4smes.net.ua – з 16 січня до 11 лютого 2024 року.
До участі у конкурсі запрошуються ММСП, що працюють в сферах: переробки (машинобудівна, меблева, харчова та легка промисловість), креативних індустрій, логістики та транспорту, а також інші сектори з потенціалом експорту або створення інновацій (наприклад, освітні та медичні послуги).
Запланована хвиля грантів сприятиме реалізації цілей урядової ініціативи #єРобота під егідою Міністерства економіки України.


Розробка веб-сайту