Реєструйтесь для участі

У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми Європейського Союзу URBACT IV на період 2021-2027 років (Urban Development Network)

У цьому році міста України можуть подавати заявки, брати участь у заходах та приєднуватися до мереж URBACT. Це унікальна можливість обмінюватися досвідом, знаннями та покращувати місцеву політику.

26 березня 2024 р. об 11 год. Секретаріат Кабінету Міністрів України організовує проведення інформаційного дня в онлайн-форматі з метою популяризації можливостей Програми та сприяння активній участі українських партнерів.

Відповідно до правил Програми основними бенефіціарами є:

- міста, міські територіальні громади;

- підприємства, установи та організації, що перебувають у комунальній власності відповідних міських територіальних громад та залучені в комплексному соціально-економічному розвитку міст (економічний розвиток, енергопостачання, охорона здоров’я, транспорт, тощо);

- асоціації органів місцевого самоврядування.

Залежно від конкурсу бенефіціарами можуть бути також університети та дослідницькі центри, діяльність яких пов’язана з розвитком міст.

Детальніше про Програму можна дізнатися за посиланням: https://urbact.eu/eu-city-labs.

Заповнюйте Google-форму, щоб взяти участь у заході за посиланням: http://surl.li/rrecz до 14:00 год. 25 березня 2024 року.

Посилання для зустрічі буде надіслано учасникам на зазначені в реєстраційній формі адреси електронної пошти.


Розробка веб-сайту