До уваги субєктів господарювання області!

Триває конкурс на Social Impact Award Ukraine 2024 для стартапів з грантом 1500$

Social Impact Award – це найбільший соціобізнесовий інкубатор для молоді в Європі. Його мета – підтримати молоді команди підприємців шляхом навчання, менторства та грантової винагороди на реалізацію найсміливіших ідей. 

10 команд з найцікавішими стартап-ідеями отримають можливість пройти 3-місячне навчання-інкубатор. Це безкоштовний шанс для молодих підприємців/підприємниць віком від 14 до 30 років отримати супровід менторів, знання та практичні навички! 

Дедлайн реєстрації: 31 травня 2024 року.  

Деталі за посиланням: https://ukraine.socialimpactaward.net/apply-for-support

 

Українські стартапи можуть отримати до $50 000 гранту від УФС та WNISEF

Український фонд стартапів (УФС) та Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) оголосили про запуск спільної грантової програми на загальну суму $2,5 млн для підтримки українських технологічних компаній на ранніх стадіях розвитку. Проєкти на стадії seed можуть отримати до $50 000, а на стадії pre-seed – до $25 000.

Орієнтовно планують профінансувати 74 команди, з яких:

на стадії pre-seed з загальною сумою до $25 000 – 48;

на стадії seed з загальною сумою до $50 000 – 26.

До участі у програмі допускаються заявники, які мають відповідати наступним критеріям:

Зареєстровані у встановленому законом порядку суб’єкти підприємницької діяльності, що здійснюють діяльність, спрямовану на отримання прибутку та/або досягнення соціального ефекту.

Відсутність інвестицій, грантових коштів або державної допомоги, що перевищують $500 000 в еквіваленті за весь період діяльності.

Сукупний дохід не перевищує $500 000 в еквіваленті станом на дату подачі заявки за останній рік діяльності.

Заявник фактично не перебуває і не здійснює діяльність на тимчасово окупованих росією територіях України, а також не входить в санкційний список та не є об’єктом спеціальних обмежень (санкцій) відповідно до законів України.

Термін реалізації програми — до 31 грудня 2025 року.

Повний перелік вимог та процедура подачі заявок доступні за посиланням: https://usf.com.ua/programs/grants-program/

 

Підтримка українських компаній в інтеграції до Єдиного Ринку ЄС  Business Bridge — Ukraine-Ready4EU

В межах проєкту Ukraine-Ready4EU до 1500 українських МСП, які планують конкретні заходи для підвищення своєї активності на Єдиному ринку ЄС та успішної співпраці з бізнес-партнерами з ЄС, а також відповідають критеріям, можуть скористатися фінансовою підтримкою Business Bridge у розмірі 2500 євро.

Загалом, наступні п'ять видів діяльності можуть бути профінансовані в межах проєкту Business Bridge — Ukraine-Ready4EU з 02.04.2024:

1): Активна участь у ділових зустрічах на офіційних заходах, виставках, місіях компаній або брокерських заходах в ЄС.

2): Зовнішня підтримка для забезпечення відповідності вимогам сталої, цифрової та стійкої економіки ЄС.

3): Експертизи та сертифікація продукції, необхідної для Єдиного ринку ЄС.

4): Зовнішня підтримка у виконанні митних та інших формальних вимог щодо експорту/імпорту до Єдиного ринку ЄС.

5): Зовнішня підтримка з питань патентування та ліцензування для Єдиного ринку ЄС.

Кожне МСП може отримати фінансову підтримку в межах програми Business Bridge — Ukraine-Ready4EU лише один раз, незалежно від виду(ів) діяльності, на який(і) подається заявка.

Дедлайн реєстрації: 29.12.2024

Деталі за посиланням: https://www.grantsense.com.ua/grants2024/business-bridge

 

Кооперативна робототехніка на базі ші та даних для гнучких виробничих осередків corob

Опис. Точна сума фінансової підтримки, яка буде надана кожній відібраній організації в рамках відкритого конкурсу COROB, становить фіксовану одноразову суму до 150 000 євро на організацію в рамках 1-го Інструменту фінансування «Відповіді на виклики» та до 100 000 євро на організацію для 2-го Інструменту фінансування «Експерименти з впровадження технологій для цифрових послуг». МСП фінансуватимуться за ставкою відшкодування 70% прийнятих витрат, а стартапи 100%. Відібрані організіції , які не належать до МСП та стартапів, не будуть фінансуватися, але отримують технічну підтримку від проєкту COROB.

Очікувана тривалість участі:

  • 12 місяців для 1-го Інструменту фінансування «Відповіді на виклики» : Етап 1 «Індивідуальний план наставництва», Етап 2 «Розробка рішення» Етап 3 «Перевірка рішення»
  • 9 місяців для 2-го Інструменту фінансування «Експерименти з впровадження технологій для цифрових послуг» : Етап 1 «Індивідуальний план наставництва» , Етап 2 «Розробка цифрових послуг» , Етап 3 «Перевірка цифрових послуг».

Бюджет 2 000 000 євро

Дедлайн реєстрації: 08 липня 2024 року. 

Деталі за посиланням:https://chaszmin.com.ua/kooperatyvna-robototehnika-na-bazi-shi-ta-danyh-dlya-gnuchkyh-vyrobnychyh-oseredkiv-corob/


Розробка веб-сайту