Щороку у третю неділю жовтня в Україні відзначається День працівників харчової промисловості.
Харчова промисловість області — це понад 200 великих, середніх та малих підприємств різної форми власності. Досягнутий сучасний технологічний рівень виробництва харчової продукції дозволяє мати велике розмаїття м’ясних і молочних продуктів, олії та круп, хлібобулочних виробів, консервів, солодощів на полицях магазинів, а кожна родина може щоденно споживати свіжі продукти харчування.
Прийміть щирі вітання з професійним святом!
Попри всі виклики ви залишаєтеся вірними своїй справі забезпечуючи споживчий ринок конкурентно-спроможною продукцією.
Ми разом залучаємо інвестиції, створюємо нові робочі місця та щодень докладаємо зусилля заради майбутньої Перемоги.
Бажаю усім працівникам галузі міцного здоров’я, родинного тепла, невичерпної енергії, професійних здобутків, втілення нових цікавих ідей, оптимізму та непохитної віри у світле мирне майбутнє!
З повагою
директор Департаменту
агропромислового розвитку та економічної
політики обласної військової адміністрації Наталія АРЕНДАРЧУК